Studija tvrdi da je Apple Watch najpreciznija fitnes narukvica

Postoji dosta nosivih uređaja na tržištu danas, a takođe postoji i veliki izbor kod fitnes narukvica. Međutim, korisnici svakako žele onu koja je najpreciznija.

Postoji dosta nosivih uređaja na tržištu danas, a takođe postoji i veliki izbor kod fitnes narukvica. Međutim, korisnici svakako žele onu koja je najpreciznija. Ispostavilo se da je to Apple Watch, iako se radi pre svega o pametnom satu. Izveštaj koji donosi TIME citira studiju koju je sprovela JAMA Cardiology i gde je otkriveno da je na celom tržištu nosivih  uređaja danas, Apple Watch najprecizniji fitnes traker.
U njihovom testu koji je sproveden kod 50 odraslih zdravih osoba testiran je Apple Watch protiv Fitbit Charge HR, Mio Alpha, Basis Peak, i drugih uređaja. Apple Watch je imao preciznost od 90 posto, dok su drugi fitnes trakeri imali oko 80 posto, što nije loše ali nije ni toliko dobro. Osim ukoliko ne planirate vrlo intenzivne aktivnosti, uređaji poput Apple Watch pametnog sata mogu vam obezbediti priličnu preciznost.
Da li će se ovaj iPhone 8/iPhone 8 Plus koncept obistiniti naredne godine? (video)
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi