Stock Android dobija restart opciju

Sada kad je pomalo utišana sva buka oko novih iPhone telefona, počinjemo da dobijamo sve više informacija vezanih za objavu predstojećih Google Pixel uređaja

Sada kad je pomalo utišana sva buka oko novih iPhone telefona, počinjemo da dobijamo sve više informacija vezanih za objavu predstojećih Google Pixel uređaja. Najnoviji izveštaj donosi Android Police, i u njemu možemo videti da neko ko već ima telefon objavljuje fotografiju Power menija. Taj meni je kod Nexus uređaja oduvek bio veoma jednostavan, samo sa Power off funkcijom.
Iako third party Android skinovi imaju opciju za restart već godinama, Google je oklevao da je doda u stock verzije Androida. Po svemu sudeći neko ko ima Pixel telefon pokreće beta verziju Androida 7.1, a ona je za sada dostupna samo za developere. Prema ovome, Google najverovatnije želi da doda Restart opciju uz verziju Android 7.1. Google Pixel i Pixel XL telefoni će uskoro biti predstavljeni i očekuje se da budu direktan konkurent iPhone telefonima.
Android 7 Nougat ima četiri bitne skrivene funkcije
Izvor: AndroidPolice

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi