Stiv Balmer: Microsoft apsolutno mora da investira u hardver

Bivši direktor Microsoft-a rekao je da gigant iz Redmonda nema drugu opciju nego da investira u hardver, a sudeći po tome gde se kompanija sada nalazi, to je bila pametna odluka.

Bivši direktor Microsoft-a Stiv Balmer rekao je da gigant iz Redmonda nema drugu opciju nego da investira u hardver, a sudeći po tome gde se kompanija sada nalazi, to je bila pametna odluka. U intervjuu koji je dao za Fox, Balmer je objasnio da je hardver suštinsko poslovanje za Microsoft u budućnosti, i objasnio da je veoma zadovoljan uspehom koji kompanija postiže sa Surface serijom.
“To je jedna od stvari na koju sam ponosan jer sam radio na tome da omogućim da kompanija bude u poslovanju sa hardverom. Mislim da je to važan deo budućnosti. Volim način na koji se Surface sada razvija” rekao je on. Prvi Surface model bio je objavljen u vreme dok je Stiv Balmer još bio u Microsoftu, a radi se u Surface RT tabletu koji se može nazvati velikim neuspehom jer je Microsoft na kraju pristao da otpiše neprodatih primeraka u vrednosti od čak 900 miliona dolara!
Kompanija je ipak nastavila investicije u Surface liniju proizvoda i pokrenula nekoliko novih proizvoda od tada, a nedavno i all-in-one računar, pored laptopa i 2 u 1 uređaja.
Pojavile se specifikacije Microsoft Surface Pro 5 modela
Izvor: Fox
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi