Stigao Office za iPad

Microsoft je danas ozvaničio Office za iPad, omogućivši korisnicima još veću produktivnost u pokretu. O Office-u za iPad se pričalo godinama unazad, a kada je softver objavljen za iPhone pojavila se nada da će se slično desiti i saiPad-om. Sada će svi iPad korisnici moći da uživaju u pred

Microsoft je danas ozvaničio Office za iPad, omogućivši korisnicima još veću produktivnost u pokretu. O Office-u za iPad se pričalo godinama unazad, a kada je softver objavljen za iPhone pojavila se nada da će se slično desiti i saiPad-om. Sada će svi iPad korisnici moći da uživaju u prednostima koje donose Word, PowerPoint i Excel. Office iPad je već dostupan na App Store-u, a poput verzija za iPhone i Android, besplatan je za preuzimanje. Korisnici će morati da naprave OneDrive ili SharePoint nalog, kako bi skladištili dokumente i sačuvali iPad pretrpavanja dokumentima. Za prepravljanje dokumenata ili rad na novom dokumentu, potrebna je pretplata na Office 365, mada postoji tridesetodnevna probna varijanta na Office.com sajtu.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi