Steam za Linux otvoren za sve

Valve je danas otvorio beta verziju Steam klijenta za Linux operativne sisteme za široki auditorijum. Sada svi fanovi Linuxa mogu da pogledaju Valve-ov najnoviji projekat. Sve što treba da uradite je da ga preuzmete, instalirate i registrujete se za korišćenje Steama kako bi mogli da se pridružite. Broj Linux naslov

Valve je danas otvorio beta verziju Steam klijenta za Linux operativne sisteme za široki auditorijum. Sada svi fanovi Linuxa mogu da pogledaju Valve-ov najnoviji projekat. Sve što treba da uradite je da ga preuzmete, instalirate i registrujete se za korišćenje Steama kako bi mogli da se pridružite. Broj Linux naslova je za sada narastao do 39, ali informacije govore da je još njih na putu. U ovom trenutku nema informacija koji bi to naslovi mogli biti, ali glasine da programeri ovo budno prate nisu nešto novo. Kako je došlo do prelaska na otvorenu betu Steama za Linux, verujemo da će u skorije vreme i puna verzija biti dostupna. Oni koje interesuje više informacija mogu pogledati ovu adresu.  
steam za linux

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi