StarCraft RPG koji su izradili fanovi je sada otvorena beta

U 2011. godini smo prvi put čuli za RPG igru koji izrađuju fanovi i koja je bazirana na StarCraft univerzumu a nazvana je StarCraft Universe

U 2011. godini smo prvi put čuli za RPG igru koji izrađuju fanovi i koja je bazirana na StarCraft univerzumu a nazvana je StarCraft Universe. U osnovi, ukoliko ste se ikada pitali kako bi StarCraft izgleda da je bio izabran za glavni MMORPG umesto Warcrafta, ovo je otprilike to. Iza igre stoji Upheaval Arts tim koji je najavio da je igra sada u otvorenoj beta fazi, što znači da sada mogu svi da provere kakva je.
Igra je besplatna, ali imajući u vidu da StarCraft franšiza ultimativno pripada Blizzardu, developeri traže donacije ako vam se svidi ono što vidite. Igra se od početka susreće sa izazovima. Blizzard-ovi advokati nisu bili previše oduševljeni projektom na početku, ali nakon nekih razgovora i promene imena, kompanija je dobila zeleno svetlo da nastavi dalje. Donacije pomažu developerima da održe igru i nagrade ih za njihov rad, ali nisu neophodne da biste pokrenuli igru.
Nagradni fond za ovogodišnji The International DotA 2 turnir probio rekord

 
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi