Star Wars Battlefront dobija Offline Mode

Razvojni tim Star Wars Battlefront igre, DICE, je najavio da će predstaviti novi offline mod sledeće nedelje, zajedno sa Death Star ekspanzijom

Razvojni tim Star Wars Battlefront igre, DICE, je najavio da će predstaviti novi offline mod sledeće nedelje, zajedno sa Death Star ekspanzijom.
Offline mod će se zvati Skirmish i biće dostupan od 20. jula. Prema glavnom dizajneru, Denisu Brenvolu, mod će omogućavati igračima da igraju u oflajn modu protiv botova u vidu solo misija ili sa još jednim igračem pomoću co-op spli screen varijante (samo za konzole).

Tokom leta, DICE će održati brojne besplatne događaje unutar same igre, kao i brojne nove funkcije. Death Star ekspanzija će biti dostupna vlasnicima season pass-a u septembru, i donosi nove mape, oružje, kartice, i dva nova heroja.
Star Wars Battlefront je isporučen u 14 miliona primeraka, i time je zauzeo mesto kao jedna od najprodavanijih Star Wars igara ikada. Trenutno je nastavak u izradi od strane DICE-a i Motive Studios-a.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi