Star Wars Battlefront dobija Bespin DLC

Igra Star Wars Battlefront uskoro će dobiti novi sadržaj, a vrhunac će biti novi DLC nazvan Bespin koji stiže u junu. Novi DLC će nam doneti novi lik - u pitanju je Lando Calrissian

Igra Star Wars Battlefront uskoro će dobiti novi sadržaj za gejmere, a vrhunac će biti novi DLC nazvan Bespin koji stiže u junu. Novi DLC će nam doneti novi lik – u pitanju je Lando Calrissian, a pored toga i nove mape. Razvojni tim DICE ne želi samo da donese plaćeni DLC već i da predstavi čitav niz događaja u igri koji će donesti novo iskustvo. Novi Hutt Contracts dodaci se očekuju za Star Wars Battlefront a pored toga će biti uvedene mogućnosti da se otključa Bacta Bomb, Ion Neutralizer kao i Berserker.
Bespin DLC će predstaviti četiri nove mape koje će pokriti popularne modove i biti smeštene oko Cloud City-a. Bespin je drugo veliko dodavanje sadržaja, a DICE želi da omogući gejmerima da istraže Death Star na jesen. Finalni DLC će stići negde tokom zime.
EA: Star Wars Battlefront nikada neće biti u liniji sa novim filmovima
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi