Star Wars Battlefront beta nema offline igranje

Star Wars Battlefront beta počinje ove nedelje, a gejmeri će imati priliku da isprobaju Survival Mission mod. On neće biti igriv offline u beti, potvrdila je kompanija EA

Star Wars Battlefront beta počinje ove nedelje a gejmeri će imati priliku da isprobaju Survival Mission mod. On neće biti igriv offline u beti, potvrdila je kompanija EA. U punoj igri bićete u mogućnosti da igrate ove misije i bez internet povezivanja kako je i bilo najavljeno.
“Offline gejming neće biti dostupan u beti” potvrdio je menadžer Battlefront zajednice Met Everet za Reddit. Survival Mission u beti Battlefront igre je smešten na Tatooine, a možete da igrate sami li sa prijateljima na mreži putem co-op moda ili kod kuće na podeljenom ekranu. Everet nije želeo da objasni zašto Survival Missions u beti ne može da se igra offline. Star Wars Battlefront beta počinje 8. oktobra i završava se 12. oktobra, a igra će biti objavljena 17. novembra.
Desetominutni gejmplej Star Wars Battlefront igre (video)
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi