Sprema se remaster Hitman: Blood Money igre?

Igra je objavljena pre deset godina, a dobre vesti su da bi mogli da dobijemo remaster u budućnosti; tako nešto je nagovešteno na zvaničnom Hitman Twitter nalogu

Hitman je franšiza koja je prisutna već duže vreme, a iako postoje mnoge verzije igre – od onih klasičnih pa do interesantnih varijanti kao što je Hitman GO, ipak je sigurno reći da je Hitman: Blood Money bio najomiljeniji naslov u franšizi.
Igra je objavljena pre deset godina, a dobre vesti su da bi mogli da dobijemo remaster u budućnosti; tako nešto je nagovešteno na zvaničnom Hitman Twitter nalogu. Kada su izdavači upitani da li će biti remaster verzije igre Hitman: Blood Money, odgovor je bio da se ta opcija itekako razmatra, kao i da je to jedna od omiljenih igara developera.
Ipak, sada je fokus na najnovijoj igri. Imajući u vidu da je najnoviji Hitman objavljen u epizodnoj formi sa namerom da se svakoj epizodi da potrebna doza kvaliteta, remaster ne možemo očekivati pre nego što budu objavljene sve epizode novog Hitmana.
Pogledajte trejler za Hitman Episode Two (video)
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi