Spartan je stigao, pogledajte kako izgleda prva verzija

Windows 10 build 10049 je objavljen tokom jučerašnjeg dana: jedini veliki (ali kakav) dodatak koji je donela nova verzija operativnog sistema je Spartan pregledač

Windows 10 build 10049 je objavljen u tokom jučerašnjeg dana: jedini veliki (ali kakav) dodatak koji je donela nova verzija operativnog sistema je Spartan pregledač, zvanična zamena za Internet Explorer.
Demonstriran po prvi put u januaru na Windows 10 događaju, Spartan pregledač je još uvek u fazi razvoja – ali je kompanija ipak želela da pruži korisnicima prvi pogled na aplikaciju, najviše sa ciljem da dobije povratne informacije korisnika. Spartan dolazi sa novim endžinom, novim interfejsom, novim funkcijama, pa ćete tako dobiti novo iskustvo pregledanja internet sadržaja, praktično iz korena.
U ovoj prvoj verziji primetno je da Spartan dolazi sa potpuno ravnim ikonama u taskbaru koje izgledaju kao one koje pripadaju Modern aplikacijama, čime nam se naglašava da će on biti ponuđen kao univerzalna aplikacija dostupna na svim uređajima. Treba imati u vidu da je ovo rana verzija Spartana, te da mnoge funkcije ne rade, odnosno da će biti i brojnih grešaka. Kao što možete videti, Spartan je u potpunosti optimizovan na dodir, a kako sve to izgleda, pogledajte na priloženim fotografijama.
SpartanBrowser3.jpg
SpartanBrowser4.jpg
SpartanBrowser5.jpg
SpartanBrowser6.jpg
SpartanBrowser7.jpg
SpartanBrowser8.jpg
SpartanBrowser9.jpg
SpartanBrowser10.jpg
SpartanBrowser11.jpg
SpartanBrowser12.jpg
Izvor: SoftpediaPozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi