Sony restruktuira PlayStation odeljenje u veliku kompaniju baziranu u SAD

Ovaj potez je osmišljen kako bi se hardver, softver, sadržaj i mrežne operacije obavljale pod jednim krovom, a sve operacije će se voditi u Kaliforniji

Unutar najveće kompanije u svetu gejminga upravo se događa velika reorganizacija. Sony Computer Entertainment Inc. i Sony Network Entertainment LLC odeljenja će sada biti spojena u jedan entitet nazvan Sony Interactive Entertainment LLC. Ovaj potez je osmišljen kako bi se hardver, softver, sadržaj i mrežne operacije obavljale pod jednim krovom, a sve operacije će se voditi u Kaliforniji, dok će podružnice biti u Tokiju i Londonu. Restruktuiranje će početi 1. aprila, a novi Sony Interactive Entertainment je osmišljen da PlayStation brend načini još moćnijim nego što je bio u prethodnih 20 godina. Fanovi PlayStationa smatraju da će nova struktura olakšati da kompanija razvija nove tehnologije te da bi to čak moglo dovesti do poboljšanog fokusa na servise za različite uređaje. Podsetićemo, PlayStation 4 konzola je postigla izvanredan uspeh i prodala se do sada u preko 36 miliona jedinica.
PlayStation VR će koštati 450 dolara
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi