Sony priprema Gran Turismo film

Kompanija Sony planira da napravi film po svojoj PlayStation ekskluzivi Gran Turismo. Režiseri filmova "The Social Network" i "Fifty Shades of Grey" Majkl De Luka i Dan Bruneti će staviti svoj potpis na ovaj projekat, izveštava filmski sajt The Wrap. Čitav film će na neki način biti zasnovan na popularnom trkač

Kompanija Sony planira da napravi film po svojoj PlayStation ekskluzivi Gran Turismo. Režiseri filmova “The Social Network” i “Fifty Shades of Grey” Majkl De Luka i Dan Bruneti će staviti svoj potpis na ovaj projekat, izveštava filmski sajt The Wrap. Čitav film će na neki način biti zasnovan na popularnom trkačkom serijalu Kazunori Jamaučija, a 70 miliona prodatih Gran Turismo igara daje dodatnu nadu u uspeh. Odluka je došla nakon objave da Universal-ov Fast and the Furious serijal i dalje ima dobru prodaju, a sedmi deo franšize je u pretprodukciji (a i Dreamworks razvija Need for Speed film). Iako se Sony nije zvanično oglasio, informacije govore da će njihovi rukovodioci nadgledati čitav projekat.  
Gran Turismo film

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi