Sony objavio aplikaciju za razmenu poruka za korisnike PlayStationa

Nova aplikacija predstavlja jednostavan način da ostanete u kontaktu sa svojim prijateljima sa Sony-evog PlayStation Network servisa

Kompanija Sony objavila je aplikaciju za razmenu poruka za iOS i Android operativne sisteme nazvanu PlayStation Messages. Aplikacija predstavlja jednostavan način da ostanete u kontaktu sa svojim prijateljima sa PlayStation Network servisa. Do sada ukoliko ste hteli da ćaskate sa vašim prijateljima sa PlayStation Network mreže, mogli ste to da učinite preko konzole, ili ukoliko ne želite tako onda preko PlayStation App aplikacije koja je predviđena da može da uradi brojne stvari. PlayStation Messages aplikacija uzima samo komponentu razmene poruka sa te aplikacije i pretvara je u namensku aplikaciju koju koristite samo kada želite da razgovarate sa vašim prijateljima. Kao i do sada, možete da razgovarate sa jednim kontaktom ili sa grupom.
Sony PlayStation Now servis za strimovanje igara je sada znatno jeftiniji na godišnjem nivou
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi