Sony i dalje radi na Nougat nadogradnji

Pre nekoliko dana, Sony je potvrdio da će morati da odloži objavu Android 7.0 Nougat nadogradnje operativnog sistema zbog nekih nedoslednosti koje su korisnici iskusili

Pre nekoliko dana, Sony je potvrdio da će morati da odloži objavu Android 7.0 Nougat nadogradnje operativnog sistema zbog nekih nedoslednosti koje su korisnici iskusili. Prošlo je oko 3-4 dana od tada, a mnogi su se zapitali koji je status nadogradnje u ovom trenutku.
Iako Sony ne navodi konkretan vremenski rok, ipak poručuju da i dalje rade na nadogradnji i da će je objaviti kada bude spremna. U njihovom upisu na Twitter-u se može pročitati da još uvek rade na ispravljanju nedoslednosti Nougat nadogradnje za Z5, Z3+ i Z4 Tablet uređaje. Ažuriranje je počelo  da se objavljuje pre nedelju dana i stiglo je do Sony Xperia Z5 serije, kao i nekih drugih uređaja kao što su Xperia Z3+ i Z4 Tablet.
Za one koji su već instalirali Nougat nadogradnju, najbolje rešenje je povratak na prethodnu verziju Androida sve dok ispravljena verzija ne bude objavljena. Za sada nema tačnih informacija kada će se to desiti.
Sony potvrdio svoju MWC 2017 konferenciju
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi