Snapchat predstavio novu AR World Lenses funkciju

Jedna od funkcija Snapchata je Lenses, u kojoj kamera na telefonu može da detektuje vaše lice i predstavi razne vrste zabavnih i otkačenih filtera

Jedna od funkcija Snapchata je Lenses, u kojoj kamera na telefonu može da detektuje vaše lice i predstavi razne vrste zabavnih i otkačenih filtera, kao što je mogućnost da pretvorite sebe u psa, pticu ili zamenite vaše lice sa prijateljem. Međutim, kompanija sada prebacuje Lenses na sledeći nivo predstavljanjem World Lenses funkcije.
Za razliku od trenutne Lenses funkcije koja se bazira na vašem licu, World Lenses će se fokusirati na svemu ostalom oko vas i u osnovi će pokazati šta tehnologija izmenjene realnosti može da uradi. Kao što možete videti u screenshot-u, ona će dodati efekte u vaše trenutno okruženje, kao što je dodavanje snega ili oblaka.
Za sada je dostupno samo sedam filtera, ali očekujemo da u okviru Lenses funkcije Snapchat uvede još filtera u narednom periodu. Spekuliše se da ova funkcija služi i za predstavljanje Snapchat Spectacle i demonstracije njenog rada.
WhatsApp Status je još jedan pokušaj Facebooka da kopira Snapchat Stories
Izvor: MobileSyrup

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi