Smart Games predstavio svoju kolekciju zaraznih igrica

Ovu kolekciju igara čini 12 simpatičnih mozgalica sastavljenih od originalnih pitanja, izazovnih nivoa i drugih digitalnih đakonija, sve u jednoj veoma dopadljivoj aplikaciji

Smart Games, delo domaćih autora, predstavlja mobilnu evoluciju svevremenskih igrica koje smo voleli da igramo. Ovu kolekciju čini 12 simpatičnih mozgalica sastavljenih od originalnih pitanja, izazovnih nivoa i drugih digitalnih đakonija, sve u jednoj veoma dopadljivoj aplikaciji. Ako ste ikada uživali u enigmatskim glavolomkama, testovima sposobnosti, igricama memorije, otkrivanja šifri, pronalaženja razlike, ponavljanja zadatih sekvenci i najrazličitijim vrstama rešavanja problema, velike su šanse da će vam se dopasti ono što nudi Smart Games.
smart2.jpgAplikacija je dostupna za Android, Windows Phone i Windows 8 platforme, iPhone verzija je u procesu objavljivanja, a budući da je delo Smart Games programera, lokalizovana je i na srpski jezik. U pripremi su još 3 nove igrice koje će biti dostupne do kraja godine, a koje će dodatno osvežiti šaroliku kolekciju.Ne radi se samo o igranju i lepo provedenom vremenu. Smart Games će vas naučiti kako da razmišljate izvan uobičajenih okvira i kako da pronađete prave metode za pristup rešavanju problema. Zadaci su grupisani tako da budu prilagođeni svim uzrastima – od izazova za majstore enigmatike, do nivoa prilagođenih deci i tinejdžerima. Ako želite da svaki minut dana učinite korisnim i pri tome se ludo zabavite, obavezno instalirajte Smart Games i otkrijte svet pametnih igrica.
smart3.jpgSmart Games kolekciju čine:Flow – cilj je otkrivanje narednog broja u zadatom kompleksnom nizu. Numbers – rešavanje zapanjujućih logičkih i matematičkih problema kreativnim pristupom. Remove – pronađite element koji ne pripada grupi korišćenjem logike i znanja.Pegged – slavna igra Peg Solitaire poboljšana da bude zabavnija i zaraznija nego ikada.Mind – dobro poznata Mastermind igrica, ovaj put još dopadljivija, sa nekoliko svežih nivoa. Order – savršen trening koncentracije i brzine baratanja brojevima.Memory – uvek aktuelna igrica memorije osvežena novim tehnologijama.Complete – pronađite element koji nedostaje u pitanjima sličnim kao kod klasičnih IQ testova. Boxes – testirajte svoje veštine vizuelizacije i pozicioniranja objekata u prostoru.Spot – igrica pronalaženja razlika modernizovana da uključi sposobnost fotografskog pamćenja.Simon – vesela igrica pamćenja zadatih kombinacija pokreta (Simon says).Locate – mozgalica smišljena da testira vašu kratkoročnu prostornu memoriju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi