Skype za Windows ima bag kod prikazivanja poruka

Najnovije ažuriranje verzije za Windows je prouzrokovalo pojavu veoma iritantnog baga. Ovaj bag prouzrokuje da se poruke prikazuju bez reda.

Skype je u najvećem broju slučajeva pouzdan softver, međutim najnovije ažuriranje verzije za Windows je prouzrokovalo pojavu veoma iritantnog baga. Ovaj bag prouzrokuje da se poruke prikazuju bez reda. To znači da poruke, koje su poslate ranije, mogu biti izlistane prve, što može dovesti do toga da ih korisnik propusti.Srećom, Skype tim je svestan ovog baga. “Ovo je poznat problem, koji se pojavljuje kod Windows korisnika u najnovijoj 7.17.0.105 verziji. Kao privremeno rešenje, preporučuje se vraćanje na prethodnu verziju Skype-a, dok naš tim ne objavi zakrpu”, ističe se u saopštenju Skype tima. Obezbeđen je i link za preuzimanje prethodne verzije Skype-a, koju možete naći ovde. Pomenuti bag je primećen samo na Windows verziji Skype-a, dok OS X korisnici nisu prijavili ovakve probleme.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi