Skype Translator je sada dostupan svim Windows korisnicima (video)

Desktop verzija Skype servisa za Windows 7, Windows 8 i Windows 10 je sada ažurirana i uključuje Skype Translator.

Funkcija prevođenja u realnom vremenu, koju je Skype implementirao u svoj servis, počinje da pristiže svim Windows korisnicima. Desktop verzija Skype servisa za Windows 7, Windows 8 i Windows 10 je sada ažurirana i uključuje Skype Translator. Funkcija, koja je prvobitno lansirana kao samostalna aplikacija, trenutno prevodi engleski, francuski, nemački, španski, italijanski i mandarinski jezik. U dolazećem periodu se očekuje uključivenja još 50 jezika u Skype Translator.”Dugo se sanjalo o tome da Skype probije jezičku barijeru i da sve ljude širom planete približi jedne drugima… Istraživači, inženjeri i mnogi drugi u Microsoftu su vredno radili kako bi ovaj san učinili stvarnim i radujemo se donošenju ove preview tehnologije na još više uređaja”, stoji u saopštenju Skype tima.

Ažuriranje, koje uključuje Skype Translator, će korisnicima pristizati u narednim nedeljama. Kada Skype Translator bude bio implementiran, korisnici će primetiti taster za prevođenje u okviru svojih razgovora.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi