Shadow of the Tomb Raider je naziv nove igre u serijalu

Nastavak igre Rise of the Tomb Raider o kome smo čuli nagoveštaje, ali ne i videli zvaničnu najavu, mogao bi biti nazvan Shadow of the Tomb Raider.

Nastavak igre Rise of the Tomb Raider o kome smo čuli nagoveštaje, ali ne i videli zvaničnu najavu, mogao bi biti nazvan Shadow of the Tomb Raider. Ono što je takođe veoma interesantno je da Crystal Dynamics najverovatnije neće biti tim koji će biti zadužen za razvoj igre. Korisnik Reddita Tripleh280 postavio je ovu fotografiju koja pokazuje ime Shadow of the Tomb Raider na Microsoft PowerPoint prezentaciji igre.
Navodno su u tekstu dati neki detalji o vizuelnim kvalitetima igre, ali je on previše zamagljen kako bi se video. Kotaku je takođe čuo iz svojih izvora da je Shadow of the Tomb Raider naziv sledeće igre u Tomb Raider serijalu.
To da će Square Enix pripremiti novu Tomb Raider igru nije iznenađenje, ali jeste tvrdnja sajta da će developer igara Thief i Deus Ex: Mankind Divided, Eidos Montreal, biti zadužen za njen razvoj. Podsetićemo se da je u avgustu Crystal Dynamics angažovao veterana Visceral Gamesa Iana Milhama da postane direktor igara u Tomb Raider franšizi.
The Elder Scrolls VI nije u razvoju
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi