Shadow of Mordor dobio svoj prvi DLC

Lord of the Rings akciona igra Middle-earth: Shadow of Mordor je dobila svoju prvu veliku ekspanziju ove nedelje u vidu Lord of the Hunt DLC-a, koji je dostupan za 10 dolara a besplatan za vlasnike season pass-a (koji košta 25 dolara)

Lord of the Rings akciona igra Middle-earth: Shadow of Mordor je dobila svoju prvu veliku ekspanziju ove nedelje u vidu Lord of the Hunt DLC-a, koji je dostupan za 10 dolara a besplatan za vlasnike season pass-a (koji košta 25 dolara). Warner Bros i razvojni tim Monolith su objavili trejler za Lord of the Hunt DLC, u kome nas uvode u novu priču, kao i nova čudovišta sa kojima će se igrači susretati u novoj ekspanziji.
Jedna od novih karakteristika Lord of the Hunt DLC-a je uvođenje Beastmaster Warchief-ova u igru. Opisani su kao snažni novi Uruk-hai koji mogu da jašu monstrume i vode bitke na njima. Razvojni tim Lord of the Hunt DLC-a, je izjavio kako će igra pružiti “sate novog gejmpleja”. Ekspanzija je od danas dostupna za  Xbox One, PlayStation 4 i PC.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi