Sertifikovan Samsung Galaxy Grand On telefon

Predstojeći Samsung Galaxy Grand On, čiji je broj modela SM-G5500 je danas sertifikovan od strane kineskog regulatora TENAA

Predstojeći Samsung Galaxy Grand On, čija je oznaka modela SM-G5500, danas je sertifikovan od strane kineskog regulatora TENAA.
00180.jpgPored fotografija uređaja, objavljene su takođe i specifikacije. Uređaj dolazi sa 5.1-inčnim displejem rezolucije 720 x 1280. Poseduje za sada neimenovani dual-core 1.2GHz procesor, iako je prema prethodnim glasinama trebalo da ima Exynos 3475 čipset, a prema tom izvoru je uređaj trebalo da ima quad-core 1.3GHz procesor, 1 GB RAM memorije, kao i 8 GB interne memorije, koja može biti proširena putem microSD kartice do 128 GB.
00181.jpgNa osnovu ovoga možemo očekivati da će ovo biti entry-level uređaj, a iako nije poznata cena uređaja, indijski vebsajt za uvoz i izvoz, Zauba, navodi da telefon ima vrednost od 104 dolara. Iako ovo neće biti njegova maloprodajna cena, možemo očekivati da će biti u sličnom opsegu.
00182.jpgŠto se tiče ostalih specifikacija, telefon će imati zadnju kameru od 8 MP i selfi kameru od 5 MP. Galaxy Grand će doneti sa sobom podršku za TD-LTE, LTE FDD, GPRS i EDGE mreže, i instalirani Android 5.1 sistem. Iako nije navedeno na sertifikaciji, rečeno je da će telefon imati bateriju od 2600mAh.
Kada je uređaj sertifikovan, možemo u skorije vreme očekivati i njegovu zvaničnu objavu. Kako je uređaj prethodno naveden kao Samsung Galaxy O5, rečeno je da će telefon doći u paru sa Samsung Galaxy O7 (SM-G600), koji je poznatiji kao Samsung Galaxy Grand Mega On, koji će biti entry-level fablet sa 5.5-inčnim HD ekranom.
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi