Sertifikovan novi Samsungov preklopni telefon

Telefon kodnog imena SM-G1600 koji bi navodno trebalo da bude Samsung Galaxy Folder 2 telefon na preklop, sada je dobio sertifikat Bluetooth Special Interest Group (SIG).

Nakon što je primećen na sajtovima Zauba i FCC komisije, telefon kodnog imena SM-G1600 koji bi navodno trebalo da bude Samsung Galaxy Folder 2 telefon na preklop, sada je dobio sertifikat Bluetooth Special Interest Group (SIG). Ovo nam ukazuje i na skorije predstavljanje uređaja. Iako nam sertifikat ne otkriva specifikacije telefona, do sada se već moglo saznati da će biti baziran na 1.4GHz Qualcomm procesoru i imati 3,8-inčni ekran osetljiv na dodir.
Takođe, telefon će imati 2 GB RAM i 8 GB interne memorije, kameru od 8 megapiksela na poleđini i bateriju od 2000 mAh. Samsung Galaxy Folder 2 će stići sa Android 6.0.1 Marshmallow operativnim sistemom. Za sada nije poznat tačan datum objave kao ni na kojim će se tržištima pojaviti.
Samsung Galaxy S8 će se fokusirati na VR uz UHD displej i brz čipset
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi