Screenshot nam pokazuje moderni Start meni

Najnoviji screenshot nam pokazuje moderni Start meni koji se malo razlikuje od onog što smo videli prethodni put, iako je dizajn isti

Ne tako davno objavili smo veliki broj screenshot-ova koji pokazuju Windows 9 operativni sistem u akciji, i koji su nam potvrdili da funkcije kao što su Start meni i desktop verzija Cortane zaista stižu uz novi operativni sistem. Sada imamo prilike da vidimo novi screenshot koji nam ponovo pokazuje Start meni; ali, ovaj put dolazi iz različite verzije Windows 9 Technical Previewa. Windows 9 Preview bi trebao svima da bude dostupan krajem meseca, ali je Microsoft već poslao neke test verzije svojim partnerima i određenim novinarima. Po svemu sudeći, događaj na kome će Windows 9 Technical Preview biti predstavljen, neće biti direktno prenošen na internetu, već će novosti odmah moći da saznaju samo prisutni.
Ipak, screenshot koji danas možemo videti pokazuje da je dizajn identičan kao onaj što smo mogli videti na prethodnim fotografijama. Jedina stvar koja nedostaje je feedback pločica koja se mogla videti u verziji 9834, i koja pomaže korisnicima da ostanu u kontaktu sa Microsoftom. Neke informacije govore da je Microsoft, iako je dao test verziju određenim osobama, mnoge od funkcija ostavio zaključanim, jer kompanija želi da po svaku cenu spreči curenje informacija. Po svemu sudeći će ih otključati 30. septembra kada Windows 9 Preview bude svima dostupan.
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi