SanDisk Skyhawk je prvi enterprise NVMe SSD kompanije WD

Western Digital je predstavio prvi enterprise NVNe-bazirani SSD pod svojim SanDisk brendom, koji stiže u kapacitetima i do 3.84TB.

Western Digital je predstavio prvi enterprise NVNe-bazirani SSD pod svojim SanDisk brendom. Novi SanDisk Shykawk SSD-ovi su 2.5-inčni U.2-bazirani SSD-ovi namenjeni data centrima.Western Digitalova HGST divizija već ima svoje NVMe SSD-one, a kompanija ima i sopstveni Black M.2 NVMe SSD. Skyhawk diskove pokreće SanDiskova Fusion-IO arhitektura, a novi SSD-ovi će se pojaviti u dva modela: Skyhawk i Skyhawk Ultra. Skyhawk dolazi u veličinama od 1.92TB i 3.84TB, sa brzinama čitanja do 1500MB/s i brzinama upisa podataka do 1170MB/s, kao i 99.000 IOPS za random brzine. Skyhawk Ultra stiže u kapacitetima od 1.6TB i 3.2TB, a nudi brzine do 1700MB/s za čitanje i do 1200MB/s za upis podataka, uz 150.000 IOPS.Nisu objavljene cene SanDisk Skyhawk SSD-ova, koji bi trebalo da se pojave tokom drugog tromesečja.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi