Samsungova S Health aplikacija stigla u Play Store

Verzija aplikacije koja se nalazi u Play Store prodavnici je ista ona koja se nalazi na Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge telefonima, a trebalo bi da bude kompatibilna sa većinom Samsungovih smartfona.

U proteklih godinu dana proizvođači Android uređaja su počeli da stavljaju njihove vlasničke aplikacije u Google Play Store. To je imalo za cilj da korisnici brže dobiju ažuriranja za ove aplikacije umesto da čekaju novije verzije ažuriranja softvera telefona. Samsung nije bio naročito aktivan na ovom polju, ali je sada poslao S Health aplikaciju u Play Store. Verzija aplikacije koja se nalazi u Play Store prodavnici je ista ona koja se nalazi na Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge telefonima, a trebalo bi da bude kompatibilna sa većinom Samsungovih smartfona. U ovom trenutku ona ne donosi ništa novo, ali će korisnicima koji nemaju Galaxy S6 telefon doneti novi korisnički interfejs koji je na njemu debitovao.
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi