Samsungova Galaxy A serija telefona u prodaji od novembra

Interesantno je da se može čuti da je Samsung poručio da namerava da izazove Xiaomi sa ovim modelima objavljujući ih i na kineskom tržištu.

Samsungova Galaxy A serija telefona o kojoj su procurele gotovo sve informacije, uskoro će biti ozvaničena. Novi izveštaji iz Južne Koreje tvrde da će Galaxy A3, Galaxy A5 i Galaxy A7 telefoni biti u prodaji tokom novembra. Ova tri uređaja imaju dizajn sličan Galaxy Alpha telefonu koji koristi metalni okvir, a serija se sastoji od uređaja niže i srednje klase. Interesantno je da se može čuti da je Samsung poručio da namerava da izazove Xiaomi sa ovim modelima objavljujući ih i na kineskom tržištu. Juče je objavljeno da je Xiaomi postao treći proizvođač telefona na svetu, a sve to je postigao upravo zahvaljujući prodaji telefona u Kini. Samsung ne želi da sedi skrštenih ruku i gleda nemo kako njegove prodajne brojke u Kini slabe, te je ovo jedan od prvih koraka.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi