Samsungov prvi Tizen telefon bi ipak mogao da stigne ove godine u Indiju

Nakon brojnih odlaganja, u jednom trenutku su izveštaji govorili da je Samsung odustao od telefona sa Tizen platformom, ali će se oni izgleda ipak pojaviti

Do sada smo mnogo puta u prošlosti čuli  kako Samsung sprema objavu telefona baziranog na Tizen platformi, ali je ova kompanija za sada koristila ovu platformu samo na nekim drugim uređajima, kao što su na primer pametni satovi. Ranije ove godine, Samsung je najavio Tizen bazirani Samsung Z telefon, ali je on odlagan više puta i po svemu sudeći bio i otkazan. Postavljalo se realno pitanje: da li će Samsung ikada objaviti Tizen smartfon?
Prema najnovijim informacijama hoće, ali će to biti low-end varijanta kojom će pokušati da se takmiče na tržištima gde je cena prioritet, i ono što je još važnije – na segmentu tržišta gde Apple ne postoji. Prema izveštaju koji donosi Economic Times of India, Samsung se sprema za objavu jednog takvog uređaja u Indiji u narednim mesecima, a to će biti najverovatnije tokom novembra.
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi