Samsung testira prototip telefona sa dva ekrana

Najnoviji izveštaj koji donosi korejski ET News poručuje da ćemo ipak videti sličan model, jer Samsung navodno testira prototip telefona sa dva ekrana.

Da li će Samsung predstaviti sklopivi telefon ove godine? Neke glasine govore da, a druge ne. Međutim, najnoviji izveštaj koji donosi korejski ET News poručuje da ćemo ipak videti sličan model, jer Samsung navodno testira prototip telefona sa dva ekrana. Već duže vreme se spekuliše da bi ovakav telefon mogao biti premilinarni model sklopivog smartfona nazvanog Galaxy X.
Navodno, telefon će biti sklopiv pod uglom do 180 stepeni i imaće par OLED ekrana koji će biti povezani sa nekom vrstom šarke u sredini. Možemo samo da pretpostavimo da ostatak elektronike nije toliko fleksibilan upravo zbog dva ekrana.
Samsung ipak ne bi bio prvi koji bi pokušao pokretanje takvog uređaja jer smo već viđali da Kyocera pokušava nešto slično. Još uvek je moguće da će Samsung pokrenuti sklopivi telefon ove godine.
Galaxy S8 telefon koji za sada ne možete da posedujete
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi