Samsung sprema dron

Podsetićemo se da smo još prošle godine imali izveštaje po kojima je Samsung formirao poseban tim za izradu drona, ali još uvek nije ništa konkretno ostvario

Samsung ne pravi samo telefone i tablete, već i neke druge mobilne uređaje. Tako možemo da vidimo i neke nosive uređaje ili Gear 360 kameru virtuelne realnosti. Ipak, postavljalo se pitanje da li je izrada drona sledeći logičan korak? Prijava za patent ukazuje nam na upravo takvu stvar, a Samsungov dron bi po njoj mogao da ima kružni dizajn.
Podsetićemo se da smo još prošle godine imali izveštaje po kojima je Samsung formirao poseban tim za izradu drona, ali još uvek nije ništa konkretno ostvario. Novi patent nam otkriva da se rad nastavlja, iako kompanija ne potvrđuje ništa zvanično. Patent pokazuje dron sa kružnim dizajnom, velikim ventilatorom u sredini i sklopivim nogama na dnu. Samsungov dron takođe ima i kameru.
Radi se o interesantnom proizvodu koji još uvek nije stigao do masovnog tržišta, jer obično koštaju po nekoliko stotina dolara. Samsung nastavlja rad na njemu, ali se ne zna kada bi mogao da bude objavljen.
Samsung želi da koristi virtuelnu realnost kako bi pomogao ljudima da pobede strahove
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi