Samsung registrovao Beast Mode

Galaxyclub.nl je primetio da je Samsung registrovao novu robnu marku koja bi mogla da nam da neke ideje o softverskim karakteristikama predstojećeg telefona

Do sada smo čuli dosta neproverenih informacija o hardverskim karakteristikama Samsungovog predstojećeg telefona Galaxy S8. Međutim, za sada se ne zna mnogo u pogledu softvera i softverskih karakteristika koje možemo da očekujemo.
Galaxyclub.nl je primetio da je Samsung registrovao novu robnu marku koja bi mogla da nam ponudi neke ideje o softverskim karakteristikama predstojećeg telefona. Naime, radi se o tome da je Samsung zaštitio robnu marku koja nosi naziv Beast Mode, a kako se ona odnosi na mobilne uređaje, to je svakako dovelo do spekulacija da se odnosi na predstojeći Galaxy S8 telefon.
Već smo videli Samsungove planove da promeni ime svog Android korisničkog interfejsa iz TouchWiz u Samsung Experience, pa je najverovatnije i Beast Mode deo tih planova. Iako je još uvek nejasno šta će ova funkcija da radi, možemo da pretpostavimo da će da se odnosi na povećanje performansi telefona. Beast Mode bi mogao biti Samsungov način da overklokuje procesor i GPU i omogući im da u posebnom režimu rade na višim radnim taktovima.
Goldman Sacks: Samsung Galaxy S8 će biti skuplji od sedmice 15-20 posto
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi