Samsung Project Valley je preklopni telefon sa dva ekrana

Ovaj telefon nosi kodno ime Project Valley i još uvek je u ranoj fazi razvoja, a uređaj bi trebalo da podržava više gestova za prebacivanje između dva ekrana

Veliki broj patenata koji karakterišu telefone na preklop sa dual ekranima koje smo videli od Samsunga, sugerišu nam da bi takvi uređaji već trebalo da budu na tržištu za potrošače. Međutim, realnost je da je za takve tehnologije potrebno puno vremena da pređu put od prototipa do komercijalne faze.
Ali, uz Galaxy S6 Edge, Samsung je pokazao da je spreman da pokrene uređaje sa jedinstvenim formama. Sammobile sada donosi ekskluzivne informacije o tome šta bi mogao biti kompanijin prvi telefon sa dual ekranom. Ovaj telefon nosi kodno ime Project Valley i još uvek je u ranoj fazi razvoja, a uređaj bi trebalo da podržava više gestova za prebacivanje između dva ekrana. Neke informacije govore i da bi ovo mogao da bude preklopni telefon, a ranije glasine su govorile da bi Samsung mogao da objavi ovakav telefon sledeće godine.
Samsung razvija gušće baterije i tanje senzore kamere za buduće telefone
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi