Samsung predstavio Galaxy Grand Prime telefon za selfije

Kompanija Samsung upravo je ozvaničila Galaxy Grand Prime telefon, čija glavna tačka prodaje će biti prednja kamera za selfije

Kompanija Samsung upravo je ozvaničila Galaxy Grand Prime telefon, ali za sada samo za teritoriju Indije. On će se tamo naći u prodaji krajem nedelje po ceni od 280 dolara. Kao glavna tačka prodaje se ističe prednja kamera od 5 megapiksela imajući u vidu da se ovde radi o “selfi telefonu”.
Galaxy Grand Prime se odlikuje 5-inčnim LCD ekranom qHD rezolucije (960×540 piksela), kao i Android 4.4 KitKat platformom. Što se tiče ostalih specifikacija, tu je Snapdragon 400 čipset sa 1,2 GHz quad-core Cortex-A7 procesorom i 1 GB RAM memorije, 8 GB interne memorije uz slot za microSD kartice, kamera od 8 megapiksela uz LED blic i 1080p video snimanje sa prednje strane kao i baterija od 2600mAh. Treba reći i to da ovaj telefon ima mogućnost za korišćenje dve SIM kartice.
Izvor: Fonearena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi