Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Samsung postavio teaser Galaxy S6 telefona na Instagramu

Mobile 21.02.2015 22:01 2

Za nedelju dana, Samsung će izaći na pozornicu na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni i predstaviti svoju najnoviju uzdanicu, Galaxy S6 telefon. O ovom telefonu su u poslednje vreme procurele mnoge informacije između kojih su se izdvojile ona da će imati bateriju od 2600 mAh, kao i 16MP Sony IMX240 senzor, a ranije glasine su potvrđivale više puta da će telefon imati Exynos čipset.

Najnoviju informaciju nam je dao sam Samsung, iako je ona štura, a radi se o teaser fotografiji postavljenoj na Instagramu na kojoj možemo da vidimo kako će novi telefon izgledati sa strane. Međutim, i ovako mala najava krije jednu značajnu informaciju, a to je potvrda da će ovo biti metalni telefon, što znači da je Samsung konačno rešio da posluša kupce. Benchmark će biti prisutan na ovoj konferenciji i izveštavati sa lica mesta kako izgleda novi telefon.

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.