Samsung planira program prodaje popravljenih telefona

Ovi proizvodi su zvanično popravljeni od strane kompanije, pa se pretpostavlja da korisnici neće imati ništa protiv da ih kupe preko eBay-a ili na nekom drugom mestu.

Ne možete da priuštite Apple-ove najnovije računare, smartfone ili tablet uređaje? Kompanija u tom slučaju ima program u kome korisnici mogu da kupe “popravljeni” proizvod. Ovi proizvodi su zvanično popravljeni od strane kompanije, pa se pretpostavlja da korisnici neće imati ništa protiv da ih kupe preko eBay ili na nekom drugom mestu. Do sada je Apple-ov program bio prilično dobro primljen, zbog čega i nije iznenađenje što Samsung želi da sledi njihov primer.
Kako u novom izveštaju navodi Reuters, Samsung planira sopstveni program smartfona koji su popravljeni i koji bi mogao biti pokrenut sledeće godine. Ideja se ne razlikuje od one koju ima Apple, te će Samsung nuditi ovakve telefone. Ovi smartfoni će stizati od korisnika koji su potpisali jednogodišnji program zamene smartfona, što znači da su doneli svoj telefon koji su koristili godinu dana i uzeli novi. Naravno, ovakvi telefoni će se prodavati po nižoj ceni, ali za sada nema informacija po koliko nižoj.
iFixit dao slab rezultat za mogućnost popravke Galaxy Note 7 telefona
Izvor: Reuters
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi