Samsung pita Apple: otkud sad veliki telefon?

Apple je u prošlosti poručivao kako "niko, nikada neće kupiti veliki telefon" da bi juče i sami predstavili 5,5-inčni model. Samsung ih sada podseća na njihove izjave...

Odeljenje Samsung Mobile kompanije sa Filipina uputilo je poruku kompaniji Apple, podsetivši ih na njihove izjave iz prošlosti koje se tiču velikih smartfona. Poznata je čuvena izjava pokojnog Stiva Džobsa da “niko nikada neće kupiti veliki telefon”, a Samsung je se seća veoma dobro. Na fotografiji možete videti kako je korejska kompanija reagovala na jučerašnje predstavljanje iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona. Apple je juče kao što već znate, objavio dva telefona sa veličinama ekrana od 4,7 i 5,5 inča, što su veličine koje Samsung već duže vreme nudi korisnicima. Prirodno, Samsungov komentar na sve ovo je bio ironičan: “Pogodite koje je iznenadio sam sebe i promenio mišljenje”. U videu u prilogu se možemo podsetiti da je Apple prošlogodišnjim reklamama poručivao da je upravo ta veličina ekrana ona idealna.

Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi