Samsung otvorio prvi regionalni centar za poslovne korisnike u Ljubljani

Na jednom mestu korisnici mogu se upoznati sa rešenjima i uređajima Samsunga koji se uklapaju u njihovo poslovanje i pružaju im povećanje produktivnosti.

Kompanija Samsung danas je u Ljubljani otvorila prvi regionalni centar za poslovne korisnike (Executive Briefing Centar), na događaju kojem je prisustvovao i Benchmark. Centar pokriva osam zemalja. Na jednom mestu, svi potencijalni i trenutni korisnici mogu se upoznati sa rešenjima i uređajima kompanije Samsung koji se uklapaju u njihovo poslovanje i pružaju im povećanje produktivnosti.
„Izuzetno mi je drago što u sklopu kancelarije u Ljubljani otvaramo vrata prvog regionalnog centra za poslovne korisnike (Executive Briefing Centra). Prve reakcije partnera i korisnika izuzetno su pozitivne, a posebno su zadovoljni demonstracijom sistema namenjenim različitim granama industrije, kao i pripremom sadržaja prema individualnim potrebama. Naši stručnjaci, kao i kolege iz partnerskih kompanija, vrlo brzo nakon definisanja specifičnih potreba korisnika, mogu razraditi scenario upotrebe novog sistema i odmah ga  prezentovati“, naglasio je Danijel Bačelić, rukovodilac sektora za rad sa poslovnim korisnicima, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.
Samsung_EBC_1.jpg
Među izloženim rešenjima zainteresovani se mogu upoznati sa mobilnim zdravstvenim kartonom, sistemom koji uveliko olakšava posao lekarima u praćenju pacijenata i značajno smanjuje vreme reakcije u hitnim slučajevima. Osim kvalitetnije usluge, mobilni zdravstveni karton donosi i znatnu uštedu zdravstvenom sistemu. Tu je i rešenje Samsung School koje korišćenjem tablet računara i interaktivne table, omogućava kvalitetniju nastavu, bržu razmenu multimedijalnih sadržaja, efikasniji pregled gradiva i veće angažovanje u radu, kako nastavnika, tako i učenika. Na prezentaciji rešenja za poslovne korisnike predstavnici Samsunga posebno su istakli sistem KNOX. KNOX je mobilna platforma osmišljena tako da pruži naprednu zaštitu podataka i privatnosti, kao i izuzetnu podršku IT sektorima prilikom upravljanja mobilnim uređajima u poslovnom i privatnom okruženju.
Samsung_EBC_2.jpg
Stalna postavka regionalnog centra za poslovne korisnike pruža pregled uređaja koji unapređuju i ubrzavaju kompanijsko poslovanje, od ekrana velikih formata, hotelskih televizora, rešenja za štampu, tablet računara i pametnih telefona, do monitora za računare namenjenih raznovrsnim profilima poslovnih korisnika.
Na samom događaju su izloženi Digital Board namenjen hotelima i restoranima, pomenuti paneli prilagođeni retail-u, soba sa kontrolama za velike sisteme, paneli za video wall sa “nevidljivim” ivicama koji mogu da se kombinuju u raznim veličinama i slično. Executive Briefing Center će moći da koriste i Samsungovi partneri da svojim klijentima prezentiraju odgovarajuća rešenja bazirana na Samsung tehnologijama. Kako je rečeno na prezentaciji, Slovenija je odabrana zbog dobre lokacije i povezanosti sa ostalim zemljama regiona.
Izvor: Samsung
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi