Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Samsung objavio Wi-Fi Transfer aplikaciju

Software/Web 15.01.2016 19:53 4

Postoji mnogo aplikacija dostupnih za Android koje vam omogućavaju prenos fajlova između uređaja koji koriste Wi-Fi mreže, ali je Samsung odlučio da je potrebno da objavi svoju. To je i razlog zašto je upravo objavljena aplikacija nazvana Wi-Fi Transfer u Google Play Store-u. Kao što joj ime sugeriše, aplikacija će omogućiti prenos fajlova sa telefona na računar preko bežične mreže, ili između dva smartfona ili tableta.

Internet konekcija nije potrebna za ovu aplikaciju da radi, već samo Wi-Fi mreža za prenos fajlova između dva uređaja pa zaista može biti korisna za prenos podataka kada ste u pokretu. Na jednom uređaju počnete Wi-Fi tethering konekciju, a drugi se povezuje preko ove mreže za prenos podataka, pa vam nije potreban zajednički ruter kao pristupna tačka da bi aplikacija radila. Imajući u vidu da je ovo Samsungova aplikacija, radiće samo sa kompanijinim Android telefonima.

Samsung Z3 sa Tizen platformom stiže u Evropu

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.