Samsung najavio okrugli pametni sat

Samsung je potvrdio glasine koje su se pojavljivale u poslednje vreme i koje su govorile da se spremaju za objavu novog pametnog sata sa okruglim ekranom

Samsung je potvrdio glasine koje su se pojavljivale u poslednje vreme i koje su govorile da se spremaju za objavu novog pametnog sata sa okruglim ekranom. U nedavnom saopštenju za novinare najavljeni su planovi za objavom Software Development Kita za svoju sledeću generaciju pametnog sata koji će biti predstavljen pre zvaničnog otkrivanja nosivog uređaja. Ono što je ovde interesantno napomenuti je da upis na blogu sadrži teaser fotografiju pametnog sata sa okruglim ekranom.
Predstojeći pametni sat će biti sedmi u Samsungovoj Gear liniji, a za sada nosi kodno ime Orbis, dok bi na tržištu mogao da se pojavi pod imenom Samsung Gear A. Kao i većina drugih pametnih satova iz Gear serije, i on će biti baziran na Tizen platformi jer se Samsung udaljava od Android Wear platforme. Takođe se napominje da će postojati dve verzije ovog pametnog sata, jedna sa Bluetooth povezivanjem, a druga sa 3G.
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi