Samsung imenovao novog predsednika i generalnog direktora za Evropu

Tim povodom on je rekao: „Ekonomija u Evropi pokazuje znake poboljšanja i to je veoma uzbudljivo vreme za Samsung. Naša misija u Evropi je da i dalje pokrećemo lidersku ulogu brenda tako što ćemo poboljšati život i posao naših korisnika superiornim proizvodima i uzbudljivim multimedijalnim s

Tim povodom on je rekao: „Ekonomija u Evropi pokazuje znake poboljšanja i to je veoma uzbudljivo vreme za Samsung. Naša misija u Evropi je da i dalje pokrećemo lidersku ulogu brenda tako što ćemo poboljšati život i posao naših korisnika superiornim proizvodima i uzbudljivim multimedijalnim sadržajima. Takođe smo rešeni da podržimo zajednice u Evropi stvaranjem novih poslova, veština i investicija.“ Tridesetogodišnja karijera Sanija Lija u Samsungu obuhvata veliki broj glavnih strateških i komercijalnih uloga. Pre imenovanja za predsednika evropske centrale kompanije, Sani Li je bio izvršni potpredsednik divizije za globalnu prodaju i marketing vizuelnih displeja u Seulu. Od 2009. do 2012. Sani Li je bio predsednik ogranka Samsung Electronics Nemačka.
Izvor: Samsung

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi