Samsung gasi i neprofitabilne servise

Jedan rukovodilac Samsunga je otkrio da u kompaniji smatraju da ChatOn nije poslovanje koje može da pokaže poboljšanja u budućnosti

Samsungov tržišni udeo na polju smartfona, a sa time naravno i profit, evidentno se smanjuju. U pokušaju da smanji troškove, Samsung planira da napravi velike korake u pogledu restruktuiranja, a planira i da ugasi neke neprofitabilne servise. Kako izveštava Korea Times, Samsung će uskoro ugasiti svoj ChatOn servis za razmenu poruka na određenim tržištima, a sve kao deo kompanijine strategije za restruktuiranjem neprofitabilnih poslovanja.
Kompanijini zvaničnici su poručili da servis neće biti ugašen na onim tržištima na kojima je dobio pozitivne reakcije, ali nije konkretno rečeno na koja tržišta se to odnosi. Jedan drugi rukovodilac je pak otkrio da u kompaniji smatraju da ChatOn nije poslovanje koje može da pokaže poboljšanja u budućnosti.
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi