Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Samsung Galaxy TabPro S u prodaji u Evropi

Mobile 05.03.2016 19:03 2

Samsung je predstavio Galaxy TabPro S tablet u januaru na CES sajmu. Podsetićemo, radi se o premium tabletu koji se odlikuje 12-inčnim Super AMOLED ekranom 1440p rezolucije, kao i Windows 10 Home ili Windows 10 Pro operativnim sistemom, u zavisnosti od vaših potreba. Ispod haube se nalazi šesta generacija Intel Core M dual-core 2.26GHz procesora, 4 GB RAM-a, 128 GB ili 256 GB SSD, podrška za LTE Cat.6 povezivanje, kamera od 5 megapiksela sa obe strane kao i baterija od 5200 mAh.

Međutim, sada je Samsung konačno načinio Galaxy TabPro S tablet dostupnim u Evropi. Tablet se može kupiti u Samsungovoj online prodavnici u Holandiji kao i brojnim Amazon prodavnicama. Može da se izabere opcija sa 128GB ili 256GB SSD-om, a takođe može da se bira verzija sa Windows 10 Home ili Windows 10 Pro operativnim sistemom. Tastatura pune veličine se nalazi u pakovanju, a cene su sledeće - za Wi-Fi 128GB SSD model sa Windows 10 Home platformom potrebno je platiti 1000 evra, dodatnih 100 evra za Windows 10 Pro, a još 100 evra za LTE verziju.

Test: Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Izvor: BlogGSM

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.