Samsung Galaxy Gear trenutno dobija Tizen apdejt

Ranije ovog meseca najavljeno je da se Samsung priprema da ažurira svoj originalni Galaxy Gear pametni sat na Tizen platformu, a sada je taj proces započeo.

Ranije ovog meseca najavljeno je da se Samsung priprema da ažurira svoj originalni Galaxy Gear pametni sat na Tizen platformu. Taj trenutak je konačno stigao danas, a apdejt kao podrazumevani operativni sistem sada donosi Tizen, umesto Androida. Apdejt, verzije 2.2.0 u potpunosti menja operativni sistem, ali zanimljivo nema mnogo izmena u interfejsu. Novi bild će doneti brojne nove funkcije kao što su samostalni muzički plejer, prečice koje se mogu podešavati, dodata glasovna kontrola za kameru i poboljšan životni vek baterije. Na kraju, Galaxy Gear korisnici će dobiti većinu funkcija u kojima već uživaju vlasnici Gear 2 i Gear 2 Neo pametnih satova. Apdejt je moguće obaviti preko Kies ili ručnim preuzimanjem i instaliranjem.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi