Sada i Facebook donosi Stories

Način na koji korisnici dele fajlove danas se razlikuje u odnosu na ranije godine - sve je više vizuelno, sa mnogo više videa i fotografija nego ranije

Kada je Instagram pokrenuo Stories, mnogi su požurili da ukažu na to kako slična funkcija već postoji na Snapchatu. Iako bi to moglo da izgleda kao kopirana funkcija, manje ili više je izrasla sama po sebi na Instagramu i postigla veliki uspeh među korisnicima ove društvene mreže. Međutim, izgleda da sada Facebook donosi sličnu funkciju u svoju mobilnu aplikaciju.
Kako su iz Facebook-a poručili za TechCrunch: “Facebook je dugo bio mesto na kome ste delili stvari sa porodicom i prijateljima, ali se način na koji korisnici dele stvari promenio na mnogo načina. Način na koji korisnici dele fajlove danas se razlikuje u odnosu na ranije godine – sve je više vizuelno, sa mnogo više videa i fotografija nego ranije”.
Kao što možete videti na priloženom screenshotu, način na koji Stories postoji u glavnoj Facebook aplikaciji će biti sličan onom koji je viđen u Instagramu, počev od korisničkog interfejsa. Praktično jedina razlika ovde je to što ćete priče moći da delite sa Facebook korisnicima.
Facebook ažurirao interfejs za poruke dodavanjem Messengera
Izvor: Techcrunch
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi