Roku stick pretvara svaki TV u Smart TV

Roku je objavio da će lansirati HDMI stick koji svaki televizor pretvara u Smart TV. Roku Streaming Stick se ubacuje u slobodan HDMI port na TV uređaju, a napaja se ili preko regularne utičnice u zidu ili slobodnog USB porta na TV-u. Roku omogućava korisnicima pristup servisima kao što su Netflix, Now TV, BBC iPlayer...

Roku je objavio da će lansirati HDMI stick koji svaki televizor pretvara u Smart TV. Roku Streaming Stick se ubacuje u slobodan HDMI port na TV uređaju, a napaja se ili preko regularne utičnice u zidu ili slobodnog USB porta na TV-u. Roku omogućava korisnicima pristup servisima kao što su Netflix, Now TV, BBC iPlayer… Naravno, Roku se inicijelno može porediti sa Google Chromecastom, mada potpredsednik Rokua smatra da Roku donosi više, a to su konstantno rastući kanali, dok Chromecast donosi sadržaj sa telefona na TV. Roku Streaming Stick će moći da prikazuje YouTube i Netflix sadržaj sa smartfona, a kontrolisaće se preko aplikacije. Novi Roku stick će se u prodaji naći od aprila, po ceni od oko 85 dolara.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi