Render HTC Sailfish i Marlin telefona

Kao što ste verovatno već mogli čuti, kompanija HTC će izraditi dva Nexus telefona ove godine koji nose kodno ime Sailfish i Marlin.

Kao što ste verovatno već mogli čuti, kompanija HTC će izraditi dva Nexus telefona ove godine koji nose kodno ime Sailfish i Marlin. Specifikacije oba telefona su procurele nedavno i one nam govore da će se telefoni samo neznatno razlikovati u pogledu veličine ekrana i rezolucije. U pogledu dizajna, do sada nismo imali prilike da vidimo kako će izgleda, ali je AndroidPolice i to otkrio.
Treba ipak istaći da ovo nisu zvanični renderi, ali su bazirani na osnovu informacija koje su dostupne o njima. Kao što možete videti na renderima, oni izgledaju vrlo slično HTC telefonima, ali je očigledno da je HTC ipak odstupio od dizajna koji je korišćen kod HTC 10 telefona. Dizajn je prilično elegentan, a već sada možemo videti da će imati skener otiska prstiju na poleđini. Glasine govore da će telefoni imati aluminijumsko kućište, a render nam ukazuje na moguć stakleni zadnji deo.
Samsung i Nexus uređaji preporučeni od strane glavnih bezbednosnih istraživača
Izvor: AndroidPolice

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi