Reddit CEO: menjao sam upise koji su me kritikovali

Biti direktor ogromnog foruma kao što je Reddit znači i da imate veliku količinu moći u odnosu na ono što je postavljeno na platformi.

Biti direktor ogromnog foruma kao što je Reddit znači i da imate veliku količinu moći u odnosu na ono što je postavljeno na platformi. Obično dok je upis u skladu sa smernicama zajednice, on je prepušten sam sebi, ali izgleda da se ni sam direktor Reddita Stiv Hafman nije držao svih pravila. On je nedavno uhvaćen u tajnom uređivanju poruka članova Reddit zajednice koji su bili posebno kritički prema njemu. Ili konkretnije, on je menjao upise koji su bili postavljani na r/The_Donald subredditu, odnosno podforumu zajednice podržavalaca Donalda Trampa.
Korisnici su potom pisali kritički o Hafmanu, da bi on u tom podreditu zamenio sva spominjanja njegovog korisničkog imena sa liderima pro-Tramp grupe, što znači da je ostavljao cele upise sa psovkama namenjene njemu tako da izgledaju kao da su namenjene liderima grupe. Kad je uhvaćen on je priznao da je menjao upise i poručio da kao direktor ne bi trebao to da radi i da je sada sve ispravljeno. “Naša zajednica je sada prilično ljuta na mene, pa budite sigurno da to neću ponoviti” rekao je Hafman.
FBI hakovao preko 8000 računara u 120 zemalja
Izvor. WashingtonPost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi