Quake Champions je PC ekskluziva, bez limita (video)

Quake Champions, studija id Software, je igra koja je kreirana za PC entuzijaste, a developeri su potvrili da će igra podržavati 120Hz osvežavanje monitora.

Quake Champions, studija id Software, je igra koja je kreirana za PC entuzijaste, a developeri su potvrili da će igra podržavati 120Hz osvežavanje monitora. Drugim rečima, radiće se o igračkom iskustvu koje je potpuno neuporedivo sa onim na konzolama.Tokom nedavno održanog E3 2016 događaja, gde je Quake Champions zvanično predstavljen, id Software tim je istakao da je ova multiplejer igra namenjena hardkor fanovima i da obezbeđuje izazove i ushićenje koje se očekuje od igara id Software tima. Jedino što igru izdvaja iz kategorije pravog arena shootera, jeste implementacija klasa. Kako bi igru približio novim igračima, tim je odlučio da uključi klase izgrađene od različitih boraca sa jedinstvenim atributima i sposobnostima.

Kada je datum lansiranja u pitanju, id Software sugeriše da se Quake Champions neće pojaviti pre veoma dugog zatvorenog beta testiranja. Više detalja se očekuje tokom Quakecona koji se održava od 4. do 7. avgusta.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi