Prvi VAIO smartfon sertifikovan u Japanu, prikazano maloprodajno pakovanje

Sada je otkriveno da je telefon, sa brojem modela VA-10J, odobren od strane japanskih regulatornih tela još u decembru, što znači da je uređaj podoban za komercijalizaciju.

Prošlog meseca pojavile su se informacije o navodnom VAIO smartfonu, koji bi trebalo da bude predstavljen 12. marta. Sada je otkriveno da je telefon čija je oznaka modela VA-10J odobren od strane japanskih regulatornih tela još u decembru, što znači da je uređaj spreman za komercijalizaciju. VA-10J smartfon ne spada u gornji segment tržišta. Telefon ima 5-inčni 720p ekran, četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 410 procesor, 13MP kameru na poleđini, te 5MP prednju kameru. Tu je i 2GB RAM-a i 16GB internog skladišnog prostora. Za softversku podršku zadužen je Android 5.0 Lollipop. VAIO zvaničnici su nedavno prikazali i maloprodajno pakovanje za VA-10J telefon, ali nažalost sam telefon još uvek nije otkriven
VaiosmartphoneJapan02.jpg VaiosmartphoneJapan03.jpg
Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi