Prvi Lenovo Shop In Shop u Srbiji

Uređaji kompanije Lenovo su postali još dostupniji ljubiteljima brenda, zahvaljujući otvaranju Shop in Shop prodaje u okviru Laptopcentra u Beogradu

Kompanija Lenovo je otvorila svoj prvi Shop in Shop u Srbiji. Reč je o “kutku” u okviru prodavnice Laptopcentra u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54. Lenovo Shop in Shop nudi laptopove iz Y, X i T serije, Flex i Edge serija, kao i tablete među kojima su S8-50, A8-50 i A3300. Takođe, tu su i telefoni i Thinkcentre desktop modeli, ne samo klasični desktop računari, već i IdeaCentre mini-PC modeli. Tu je i premium smartfon Lenovo Vibe Z2 Pro koji je odnedavno u prodaji.
lenovo_prodavnica_1_s.jpg
Jovan Glamočanin, direktor kompanije Lenovo za Adriatic regiju, je otvorio objekat rekavši tom prilikom: “Danas sam veoma ponosan. Ovo je odlična prilika za kompaniju Lenovo da ojača svoju lokalnu prisutnost i poveća udeo na tržištu. Namera nam je da svome proizvode učinimo dostupnim za sve one koji su čekali da ovaj brend dođe u Srbiju.”
lenovo_prodavnica_10_s.jpg
Pored toga, istakao je još i: “Otvaranje Shop in Shop-a u Beogradju jeste strateški potez kompanije i omogućiće nam da dopremo do kupaca ne samo u Beogradu, već i do onih iz drugih gradova Srbije, kao i do mnogobrojnih turista. U ovoj prodavnici su najnoviji i najbolji uređaji iz portfolija kompanije Lenovo”.
lenovo_prodavnica_4_s.jpg
Otkako je ušao na tržište smart telefona u Srbiji 2013. godine, Lenovo je, kao broj jedan na tržištu personalnih računara na svetu, postao još konkurentniji i na globalnom nivou. Kompanija Lenovo nudi fanovima iz Srbije svoje najbolje proizvode. Prisustvovali smo otvaranju Shop in Shop-a, pa vam prenosimo delić atmosfere i pozivamo da pogledate priložene fotografije.
lenovo_prodavnica_3_s.jpg
lenovo_prodavnica_5_s.jpg
lenovo_prodavnica_6_s.jpg
lenovo_prodavnica_7_s.jpg
lenovo_prodavnica_8_s.jpg
Izvor: Benchmark

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi